Sunday, June 28, 2009

Tears sorround`s ME soul



Ce este omul defapt? Se presupune ca omul este deasupra animalelor doarece are sentimente, gandeste, poate lua decizi pentru a`si imbunatati traiul. Din contra, oameni pot fi niste animale crude care nu gandesc si merg inainte cu "prostia". Cand o sa incetam sa ne comportam ca niste animale, desigur instinctul de "animal" e ascuns bine in genele noastre, timpul l`a imblanzit dar nu l`a facut uitat. Cautam intotdeauna sa fim mai buni decat suntem. Ce vrem defapt? Cautam raspunsurile pe care le tinem stranse in mana si nu le intelegem. Ne este greu sa raspudem la intrebarile puse de noi insine. Oare de ce? Sa fie lasitate? Sa fie mandrie? Oricum de cate ori nu gasim raspunsuri apelam la latura umana care ne defineste, plasul, toti plangem la un moment dat, iar cand o facem instinctul animalic ne paraseste.

Cum reuseste un animal sa nu planga? Oare un vultur nu plange cand singurul sau pui pica din cuib si se mistuie in abis? Sentiment dulce care te transforma din animal in om, te distruge si te regenereaza.

Incep sã plâng
Ca un nãtâng
Dar tu mi`ai redat...
Veselia care,
Se pierde`n zare

Plângeam mereu
La capât de troleu

Adorm cu tristete
Si visesz la bãtrânete
Mã trezesc râzând
Ca un copil plângând

21:12:27
08.05.2009


Sa nu uitam de unde ne tragem si unde am ajuns. Animalul a fost domesticit cu timpul dar in interiorul omului se ascunde un animal.

1 comment:

  1. true...si asta imi place, de fapt sti k imi place tot ce scri:)

    ReplyDelete