Friday, August 9, 2013

Caldura mare


      Caldura mare peste tot in tara. Cel putin la Satu Mare sunt azi 38° Celsius si se simt 39° Celsius la umbra. Nu stiu si nici nu vreau sa stiu cat e defapt in oras, peste 40° Celsius presupun. De luni-marti o tot tine cu temperaturi de 35°-36° Celsius. Abia pe weekend se anunta o scadere de temperatura pana la 28° Celsius si posibila sansa de furtuna. Ramane de vazut ce va fi saptamana viitoare pe cand se anunta iar un val de caldura.

      Trebuie sa consumam cel putin 2 litri de lichide pe zi, la naiba, intr-o seara beau vreo 2 litri doar, pe timp de zi nu stiu exact. Nu putea sa fie ca si in iunie, temperaturi numai bune de iesit la plimbare, nu prea cald ca si acum dar nici rece. Vreau iarna sa vina inapoi, pentru o persoana care e nascuta in iunie prefer anotimpul rece si prefer primaverile si toamnele cu adverse de ploaie scazute.Trebuie sa ma obisnuiesc cu caldura, sper doar ca in septembrie sa plece.

      E bine totusi ca am ales sa fac concediul in strainatate, voi merge in Alpi Italiei, zona lacului Magiore. Abia astept sa stau pe malul lacului si sa beau o bere rece (racita in lac). Nu mai e mult pana cand plec in concediu, hai hai data de 15.

No comments:

Post a Comment